top of page
  • Foto van schrijverCaro_Homecooking

Volkorenwrap met carpaccio en pesto

Italië op een wrap

4 pers. | ⏱️



Dit is een snelle wrap die je vooraf kan klaar maken of à la minute. Jij kiest!


 

Volkorenwrap met Carpaccio en Pesto

Ingrediënten

4 volkoren wraps

8 sneden carpaccio

4 el geroosterde pijnboompitten

4 el mayonaise

4 el groene pesto

Gemengde salade

p/z

Olijfolie

Bereiding

·      Meng de mayonaise met de groene pesto en kruid af met wat p/z

·      Verwarm de wrap volgens de aanwijzing op het pakje

·      Smeer ¼ van de mayo/pesto op de wrap

·      Beleg met 2 sneden carpaccio

·      Besprenkel met de geroosterde pijnboompitjes en wat gemengde salade

·      Kruid af met p/z naar smaak en bedruppel met wat Olijfolie

·      Oprollen en klaar!


Extra tips


Je kan de gemengde salade eventueel vervangen door veldsla of rucola voor iets meer pit.


Snij wat zongedroogde tomaatjes in stukken en strooi die over de carpaccio.


Ook lekker met wat parmezaanschilfers erbij!



Wat vond je ervan?

Heb je dit gerecht zelf uitgeprobeerd of heb je vragen? Laat dan gerust hieronder jouw reactie na!

Liken, delen en sterretjes geven mag uiteraard ook 🥰


Liefs

🩷

Caro

3 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page