top of page
  • Foto van schrijverCaro_Homecooking

Jennifer Aniston salad

Bijgewerkt op: 11 apr.

De hype onder de loep genomen en oh jee... Daar valt wat over te zeggen!

4 pers. | ⏱️



Het is een hype, deze 'Jennifer Aniston salad'. Het zou het slaatje zijn dat ze elke dag op de set van 'Friends' at. Eens dat buitenkwam kon je er niet meer omheen. Op TikTok, Instagram, Pinterest, Facebook,... Ik las zelfs ergens dat Jennifer Aniston zelf op een bepaald moment 'officieel' liet optekenen dat het niet helemaal waar was...

"I feel like I'm disappointing everybody. It looks delicious, but it's not my salad"

Maar bon, een recept dat blijft voorbijkomen? Dat moest ik toch eens uittesten nietwaar?

En oh jee, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Dit is officieel mijn lievelingslunch geworden. Zeker op van die hete dagen dat je snakt naar iets fris. De zurige toets van de feta en citroen, het sappige van de komkommer en het frisse van alle verse kruiden... Smaakbom gegarandeerd.


 

Jennifer Aniston Salad

Ingrediënten

  • 1 builtje witte quinoa

  • ½ komkommer

  • ½ rode ui

  • 1 klein blikje kikkererwten (150gr)

  • 100gr feta

  • 1 handje fijngehakte pistachenoten

  • 1 handje fijngehakte munt

  • 1 handje fijngehakte peterselie

  • 1 citroen

  • 2 el olijfolie

  • p/z

Bereiding

  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat afkoelen

  • Snij de komkommer in blokjes

  • Snij de rode ui in kleine blokjes

  • Hak de pistachenoten, munt en peterselie fijn

  • Meng alles in een grote kom

  • Breng op smaak met p/z, olijfolie en het citroensap

  • Verkruimel de feta en voeg toe

  • Alles nog eens mengen en smullen maar!

Dit gerechtje kan je makkelijk s'avonds klaarmaken en meenemen naar het werk om te lunchen.


Wat vond je ervan?

Heb je dit gerecht zelf uitgeprobeerd of heb je vragen? Laat dan gerust hieronder jouw reactie na!

Liken, delen en sterretjes geven mag uiteraard ook 🥰


Liefs

🩷

Caro




4 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


bottom of page